Unique Design

“Vandaag de dag leven wij in een tijdperk van digitale innovaties.”

Over
Unique Design is een full service internetbureauwat landelijk operationeel is door klanten in het gehele land te bedienen. Van Tilburg tot aan Amsterdam en van Venlo en tot Utrecht. Wij zijn goed in het bedenken, creëren en ontwikkelen van een website; die ook nog eens aantrekkelijk is voor jouw website bezoeker. Ons specialisme ligt nu bij WordPress en online vindbaarheid.

Onze klanten
Onze klanten zijn voornamelijk actief in het MKB. Van dienstverlening, tot ambacht, tot specialistische kennis dan wel webshops in verschillende branches. Zij hebben ons dan ook gebracht waar we nu zijn en daardoor hebben wij besloten dat wij niet vooronze klant werken, maar met onze klanten.

Missie
Wij geloven in specialisme; daarom zal het grafisch ontwerp bijvoorbeeld ook altijd gedaan worden door een designer met ervaring. Unique Design wordt zo jouw partner voor online groei. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact
Wil je liever nu weten wie we zijn, wat we doen en wat we voor je kunnen betekenen? Kijk dan op onze website of bel ons tijdens kantoor uren op: 085 06 56 860