Splendeur!

Splendeur! Limousines gelooft in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds onze oprichting in 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf. Geschikt voor o.a. huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of als promotie voor uw bedrijf. Michael en zijn collega’s maken er een geweldige ervaring van, persoonlijker en leuker kan het vrijwel niet.

Maak gebruik van onze witte, roze of gouden Lincoln limousines (tot max. 8 personen) of onze Mega Hummer H2 voor 16 personen, de grootste limousine van Nederland en als enige limousine goedgekeurd voor het vervoeren van meer dan 8 personen. Doordat wij meedenken met de klant en innovatieve ideeën implementeren in de bedrijfsvoering kunnen wij spreken van een uniek concept.

Boek gemakkelijk uw limousine voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal via overboeking, iDeal, PIN of bitcoin. Wij opereren vanuit Tilburg en kunnen u door heel Nederland en België van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan! Klanten zoals Sligro, Domino’s Pizza, Jacks Casino, Autodrop, Fox Sports en meer zijn u al voorgegaan.