Greenflash Wijn

Greenflash Wijn is een wijnhandel ontstaan uit de liefde voor wijnen uit de regio Piemonte in Italië. Piemonte is een ongerepte streek waar lekker eten en drinken hoog in het vaandel staan. De mensen zijn er vriendelijk en sociaal en hechten waarde aan (h)eerlijke wijnen. De wijnmakers werken er met passie aan ‘hun’ wijn. Ze ademen, denken en leven wijn en daar wordt een wijnimporteur / wijnhandelaar gelukkig van.

UNESCO
Wij van Greenflash Wijn laten u graag kennismaken met kwalitatief hoogwaardige en betaalbare wijnen uit Piemonte. Bij rode wijnen moet u denken aan Barbera d’Alba, Barbera d’Asti, Barbaresco, Nebbiolo, Freisa, Dolcetto, Langhe Rosso en Barolo. Maar witte wijnen zoals de Arneis, Muscato, Sauvignon, Cortese en Piemonte Chardonnay ontbreken niet in ons assortiment. Bent u op zoek naar een Rosato (Rosé) of de nieuwe cocktail in Nederland, de Barbera (gin) Tonic #barberatonic ook die hebben wij voor u. Alle wijnen komen uit het gebied tussen Alba en Asti en ze worden bijna allemaal geheel verbouwd in beschermd UNESCO-gebied.

Persoonlijke service
Greenflash Wijn staat voor snelle levering en persoonlijke service. Het assortiment houden we exclusief om het persoonlijke contact met de wijnmakers te waarborgen. Zo blijven we dicht bij de bron. Greenflash Wijn is een wijnhandel met directe (eigen) wijnimport uit Piemonte.

Wij wensen u veel wijngenot toe. Salute!