Cookaholics

Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

Soms zijn dingen simpelweg meer dan dat ze in eerste instantie betekenen. Zo is luisteren naar muziek, veel meer dan alleen het luisteren naar geluiden. Is je eerst zoen veel meer dan een simpele kus en is het kopen van een huis veel meer dan het vinden van onderdak. Soms gaan dingen verder.

Eten is een beleving!

Eten is meer dan het innemen van voedsel. Eten is veel meer dan het consumeren van voedingsstoffen omdat het moet en we anders een dag niet goed kunnen doorbrengen. Eten is beleving, een gevoel, het vertelt een verhaal. En een verhaal wordt pas echt leuk als er een verrassend einde aan zit.

Culinaire catering

Helaas is dat precies hetgeen dat in de huidige catering markt vaak ontbreekt. Een goed verhaal dat klopt. Want eten is allang niet meer altijd sterk en verrassend. Lang niet altijd krijgt de culinaire verzorging de aandacht die het verdient. Niet van de cateraars en niet van de evenementen organisatoren. De cateraars kiezen vaker voor het bekende, dan dat ze op zoek gaan naar vooruitstrevende culinaire concepten. Hierdoor worden evenementen organisatoren op hun beurt niet uitgedaagd om de culinaire verzorging prominent binnen een evenement of bijeenkomst naar voor te laten komen. Het resultaat: een buffet ergens achter in de hoek, afzijdig, met beperkte keuze en weinig beleving. Niet gek dus dat ook de bediening hierdoor vaak niet de juiste beleving uitstraalt. Dit vinden wij bijzonder jammer. Want opvallende en creatieve culinaire concepten hebben bij uitstek de potentie om evenementen naar een onvergetelijk hoog niveau te tillen.

Cookaholics is de nieuwe frisse wind in catering land. Met live bereid eten, verse veelal streekproducten. Waarbij men uit liefde voor ingrediënten vaak kiest voor duurzaam en biologisch. Cookaholics culinaire catering top topniveau!