Broers Interieurmakers

Een ruimte waar het prettig werken, ontmoeten, winkelen of wonen is. Een plek waar functionaliteit, techniek en sfeer elkaar ontmoeten. Broers Interieurmakers realiseert voor u een interieur waarin alle elementen optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat iedereen die er verblijft zich comfortabel voelt.

Uw wensen en praktische eisen vormen daarvoor het uitgangspunt. Door een integrale benadering heeft u een eindresultaat dat volledig klopt. Daarbij staat het vinden van de door u gewenste balans tussen functionaliteit, ergonomie en sfeer binnen het beschikbare budget centraal.

We staan bekend om onze creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit in oplossingen. De projecten die wij uitvoeren zijn divers in omvang en uitstraling en vinden op landelijk niveau plaats.

Vakmanschap vormt al 40 jaar de fundering van onze organisatie. In de eigen werkplaats zorgen ervaren interieurbouwers voor hoogwaardig afgewerkte interieuronderdelen die met behulp van het geavanceerde machinepark worden voorbereid en op maat gemaakt. Op locatie wordt het interieur deskundig en met oog voor precisie gemonteerd.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw interieur tijdig en correct geplaatst wordt en u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Goed timemanagement is daarom zowel voor u als voor ons erg belangrijk. Door het opzetten van een gedegen planning zijn wij in staat eventuele struikelblokken snel te onderkennen en op te lossen. Deze efficiƫnte werkwijze bespaart u tijd en geld en zorgt bovendien voor een gerust gevoel.

Hebt u een uitdaging voor de inrichting van een werk- of woonomgeving? Ik verneem het graag.

Creatieve groet,

Bas Broers

(b.broers@broersbv.nl)