Over ons

Het Tilburgs Netwerkdiner wordt georganiseerd door fotograaf Raldo Neven (Neven Fotografie), administrateur Harold Dingemans (Counters, administratie en advies dat telt!) en Personal Assistant Maggie van Kempen (PA Solutions).

“Het begon als impulsieve actie, maar is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze aangelegenheid”, aldus Maggie van Kempen. Raldo Neven vult aan: “Inmiddels zijn er ruim 300 deelnemers met uiteenlopende achtergronden. Het idee is dat zij ook anderen benaderen om een keer mee te gaan. Hierdoor blijft de namenlijst groeien. Het maximum per bijeenkomst ligt rond de 45 personen om een intieme setting te behouden. Bij TND Ontmoet ontvangen we wel een groter gezelschap. Dat past ook bij dit type bijeenkomst.”

Het ontstaan

Het begon allemaal op 30 november 2010 bij EnTrada. Hier namen 10 personen deel aan het eerste Tilburgs Netwerkdiner op deze unieke, tijdelijke locatie. Tijdens de avond vroegen enkele deelnemers: “waar gaan we volgende keer naartoe?” En zo is het TND geboren. Een uit de hand gelopen hobby!

Kosten en frequentie

De kosten voor deelname aan een all-in diner liggen meestal tussen de € 50,- tot maximaal € 80,- per persoon, afhankelijk van de locatie en eventuele activiteit. Het Tilburgs Netwerkdiner vindt 8x per jaar plaats.

Sponsors

Het Tilburgs Netwerkdiner heeft inmiddels een aantal sponsoren die een bijdrage leveren aan de realisatie van deze netwerkdiners. Bekijk hier het volledige sponsoroverzicht. Wil je een financiële of praktische bijdrage leveren? Bekijk de diverse sponsorpakketten of mail naar info@tiburgsnetwerkdiner.nl.

Bestuur

Raldo Neven – voorzitter & commissie sponsoring
Harold Dingemans – penningmeester
Maggie van Kempen – secretaris & commissies secretariaat & communicatie

Commissies

Het bestuur wordt voor de organisatie van diverse events ondersteund door Sanne Koks (PlanningS), Bart Melis (BarTbecue), Bas de Scheemaker (Van Boekel) en Joost Verheijen (Z.kracht). Yasser Chahed (Rabobank Tilburg eo) is commissielid voor de organisatie van Tilburgs Netwerkdiner Ontmoet.
Joost en Bas zijn tevens actief in onze sponsorcommissie. Joost zorgt voor onze automatisering.
Julia Ghering is sinds kort betrokken bij TND voor de social media, webbeheer en facturatie.