Mogelijkheden

Stichting Tilburgs Netwerkdiner is altijd op zoek naar sponsoren. Het is mogelijk om de stichting in natura te sponsoren, maar ook financiële support is zeer welkom.

Sponsor worden

Dienst aanbieden

Stichting Tilburgs Netwerkdiner biedt ondernemers de kans om zich actief te profileren binnen het gezelschap. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wanneer je de stichting sponsort in de vorm van een dienst, word je gratis Zilver-sponsor van het Tilburgs Netwerkdiner, ter waarde van € 350 per jaar.

Financiële bijdrage

Wil je een financiële bijdrage leveren? Dan kun je al sponsor worden vanaf € 75 per jaar (Brons). Ook bijdragen van € 350 per jaar (Zilver), € 900 per jaar (Goud) en € 3000 (Hoofdsponsor) zijn mogelijk.

Interesse?

Zie jij jezelf als één van onze nieuwe sponsoren? Of wil je graag weten wat het sponsoren van Stichting Tilburgs Netwerkdiner jou kan opleveren? Stuur dan een e-mail naar info@tilburgsnetwerkdiner.nl en vertel ons wat je voor Stichting Tilburgs Netwerkdiner zou willen betekenen. Wij nemen snel contact met je op.

Sponsorpakketten

Logo + link op websiteLogo op uitnodiging, factuur en digitale presentatieSponsor borrelLogo op overige uitingenLogo op visitekaartje bestuur TNDIncl. dinersBedrag per jaar (2019)
Hoofdsponsor+++++10 (waarde € 750)€ 3.000,-
goud++++€ 900,-
zilver+++€ 350,-
brons+€ 75,-