Iets voor jou?

Het Tilburgs Netwerkdiner is interessant voor ondernemers en professionals met hun werkgebied in Midden-Brabant. De kleinschaligheid maakt het aangenaam om zich onder ondernemers en professionals te begeven.

Iedereen heeft een aantal zaken met elkaar gemeen: het houden van lekker eten, gezelligheid en willen luisteren naar andermans verhaal om nieuwe relaties op te bouwen. “Je leert elkaar persoonlijk kennen en gunt elkaar dan een volgende klus!” aldus een deelnemer die er vanaf het eerste uur bij is. Daarnaast geven deelnemers aan dat ze op de avonden graag ervaringen uitwisselen en advies aan elkaar vragen over het ondernemerschap.

Een avondje uit

Door het informele karakter kiezen velen er bovendien voor om samen met hun partner te komen, zodat netwerken eerder een avondje uit is, in plaats van (net)werken.

Wie zijn al lid?

Het Tilburgs Netwerkdiner staat onder de deelnemers bekend als een diverse club ondernemers en professionals. Wil je weten wie je al voor zijn gegaan, bekijk dan het overzicht met sponsoren en vrienden.
Nu al enthousiast? Bekijk ons eerst volgende evenement en meld je aan. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen tijdens een heerlijk diner.

KOSTEN EN FREQUENTIE

De kosten voor deelname aan een all-in diner liggen meestal tussen de € 50,- tot maximaal € 80,- per persoon. Het Tilburgs Netwerkdiner vindt 8x per jaar plaats.